ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

DIAMOND WPL
 

Η σειρά DiamondWPLβιολογικοί καθαρισμοί είναι σχεδιασμένοι για οικιακή χρήση τοποθετημένοι μακριά από το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης.

Η σειρά έχει πιστοποιηθεί κατά CE και έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την οδηγία EN 12566-3 2005, νέο ευρωπαϊκό πρότυπο για συστήματα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων.

Προσφέροντας ένα μοναδικό σχεδιασμό, κάθε μονάδα προσφέρει υψηλή ποιότητα, διακριτική επεξεργασία με παράλληλη εξασφάλιση εργονομίας, χαμηλό τρέχων κόστος και πλήρης ψυχική ηρεμία.


Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Προσπέκτους σε μορφή PDF:

DIAMOND WPL (595 KB)
HiPAF
 

Η σειρά HiPAF είναι ένα σύστημα επεξεργασίας αστικών αποβλήτων σχεδιασμένο ειδικά για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Συνδυάζοντας ευελιξία, αξιοπιστία, ικανή προεργασία και στιβαρή κατασκευή, η μονάδα πληρεί τις προδιαγραφές της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος , ενώ ελαχιστοποιεί την οπτική επαφή στο τοπίο.

Με πάνω από 1200 μονάδες εγκατεστημένες παγκοσμίως, η σειράHiPAF είναι εγκεκριμένη από την εταιρία διαχείρισης υδάτινων πόρων (Water Utilities, Ηνωμ. Βασίλειο),ενώ είναι η προτιμότερη επιλογή σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει σύνδεση με κεντρικό σύστημα αποχέτευσης.


Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Προσπέκτους σε μορφή PDF:

HiPAF WPL (532 KB)
© ALPHA GREEN ABEE    |    Ισολογισμοί
Θέση Μιλιαδίστα 193 00, Ασπρόπυργος Αττικής, Τηλ: 210 2828967, e-mail: info@alphagreen.gr